Forsiden Meny Bakervarer Kaffe Kontakt

så var julebaksten unnagjort, wohoo!

11.12.2012
22:00

...åtte smårollinger (og noen store) kan juble for å ha blitt ferdig med julebaksten - og det før vi er halvveis i desember!

ikveld ble det nemlig bakt for full guffe i Storgata 40. 

En lettere stresset Kjersti dukket opp på bakeriet etter stengetid, og satte i gang med bakekurs-forberedelser. 

- Vi må lage gløgg! Og legge på duker. Og hvor er peppekakeformene? 

Klokken 18.30 triillet det inn med bakerklare barn, og hjelpsomme foreldre. Etter en kopp gløgg satt de alle, både store og små, som tente lys mens Kjersti forklarte hvordan kvelden skulle foregå. 

Gløggkoppene fikk stå igjen på salongbordet; førjulskos-bakekvelden var i gang. 

- "Ta mest bilder av meg!". Alle små pepperkakebakere vil ha oppmerksomhet for sine prestasjoner :) 

... Men litt hjelp fra pappa kan være helt OK i blant! 

Konsentrasjonen skal helst være på topp - seriøse ting på gang her altså. 

Og etter forming, kjevling og figuruttrykking er det klart for PYNTING!!! 

Og etter melis, sjokolade, og ubegrenset med strøssel skal alle få ha med seg sine egne pepperkaker hjem! 

Vi kjører på med flere julebakst kurs, både for barn, voksne og familier, resten av jula! 

- Julie

de sprøeste pepperkakene?

04.12.2012
10:37

Når en pepperkakebaker baker pepperbakerkaker
tar han først en stekegryte og en kilo margarin
oppi gryta smelter smøret 
og det neste han må gjøre
er å røre sammen smøret med en kilo med farin!

Og mens smør og sukker skummer tar man åtte eggeplommer
som han rører ut i gryta med en kilo hvetemel
og til slutt i gryta slipper han en liten teskje pepper
også rører han omkring og tømmer deigen på ei fjøl





Pepperkaker skal være sprø, saftige og akkurat passe krydret. Kom og test våre hjemmelagde hjerter, stjerner og bamser! 

- Julie

 

Cookies på alvor!

20.09.2012
20:39

Det er heldig for WITH at selveste Cookie-dronningen er ansatt som baker hos oss:)
Nå er HØST-nyhetene på plass. Passe tykke, seige, mettende, søte, smakfulle, yummi.
Etter første tygg har du garantert lyst på et kaldt glass melk eller svart kaffe...  
... og det har vi jo også! 

Kanelbollene har fått en utfordrer:)
Cookies utforskes nå også i en svært grov utgave. Rugmel, tranebær og blåbær.
Kom innom i morgen tidlig så skal dere få være prøvekaniner! 

 







- Kjersti

Nyluftet brød, kan det friste?

16.07.2012
19:58

Det er ikke bakernes håndverk som gir brød og boller god smak og bra produkter...
Vi kan skilte med håndluftede-bakevarer, trillet pent og pyntelig av Line rundt om i Tønsberg sentrum. 
Sving innom Matmarkedet  eller Gjestehavna hvis du er ønsker å smake.
Matmarkedet selger brød og kanelboller, mens Gjestehavna har rundstykker, kanelboller og sommerboller.    

 Hvis du har lyst på kaffe og, må du komme til Storgt. 40!



With brød & kaffe er et koselig sted der du kan nyte både hjemmelagde bakervarer, god kaffe og hyggelig personale.

Åpningstider:
man-fre: 080-1700
lør: 09-1600
søn: 10-1600

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Lenker

hits