Forsiden Meny Bakervarer Kaffe Kontakt

Politikvinnen som ville noe annet... Dagens episode!

01.11.2012
22:26

Politikvinnen som ville noe annet ble i dag forsøkt grundig lurt av svindlere i bakeriet.
Som noen kanskje har lest eller hørt om er det noen "bander" som besøker Tønsberg innimellom og prøver å lure til seg penger i butikkene.
Ideen er at de skal komme ut fra et drøss butikker med mer penger enn de kom inn med, og gjerne noen produkter i tillegg.

Dagens svindlere: Et par i 45års alderen, trolig øst-europeiske, en dame og en mann sammen, snakket kun dårlig engelsk. Skulle først ha en musliblanding og ville betale med en 1000lapp.
Fikk tilbake 958kroner, men skulle da ha en musliblanding til... Et drøss av spørsmål om ingredienser, pris, ville bytte til kanelboller, synes det var for dyrt, ville bytte tilbake til Musli, lurte på om det var is i yoghurten, ville veksle, sa de ikke hadde fått tilbake riktig... Snakk om å bli usikker. 2 ansatte stod vi der og fomlet frem og tilbake og prøvde gjøre dette riktig og ikke være uhøflige og ikke bli lurt.

Å svitsje fra serviceminded til "politi" i denne setingen var ganske nytt. Når svindlerne begynte å fyre seg opp før dårlig service...  
Endte det opp med at de gikk ut igjen uten produkter og med sin opprinnelige 1000lapp. 

Kassa ble telt straks de hadde gått ut, og det var for lite der.... Uæhhhh. Mange timer med skikkelig  "gammel-politi-lurt følelse",  og i verste fall et par tusen kroner fattigere... 
Viste det seg heldigvis at vi hadde rett, og var IKKE BLITT LURT. Jubel og stas. Kassa stemte, manglet kun 5kr ved dagens oppgjør. Puh.

Godt å få brukt litt av den gamle teften, men samtidig skrekkelig irritert over at jeg ikke klarte å tenke så langt at jeg burde ringt POLITI som kunne kommet tvert.
Nå skal vi trene alle ansatte på svindelforsøk og veksle-lurereri. Så ingen vits å komme med store sedler til oss på en stund:) 

  

 

 

 


Skriv en kommentar til dette innlegget:


Navn:

E-post:

Din kommentar:


With brød & kaffe er et koselig sted der du kan nyte både hjemmelagde bakervarer, god kaffe og hyggelig personale.

Åpningstider:
man-fre: 080-1700
lør: 09-1600
søn: 10-1600

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Lenker

hits